Фудбал: Бодови за опстанак, Дрина ХЕ – Младост 1:0

Фудбалери Младости су у оквиру 22. кола Првенства РС гостовали у Вишеграду гдје су се састали са домаћом Дрина ХЕ. Фудбалери Дрине ХЕ су остварили злата вриједну побједу у борби за бијег из зоне испадања.

У првом полувремену играло се на средини терена без неке опасности за постизање гола. Дрина ХЕ је повела  у 62. минуту,  када је Младен Тешевић са двадесетак метара упутио ударац ка голу гостију. Лопта се одбила од чувара мреже, Василија Колака, на коју је натрчао резервиста Дрине Александар Солдар, коме није било тешко да са два метра смјести лопту у мрежу Младости. У наставку су оба тима су имала шанси за постизање голова, али резултат је остао непромијењен.

У тиму Младости је дебитовао најмлађи играч, члан кадетске селекције Дубљевић Марко, са недавно навршених 17 година.

Младост  је играла у саставу: Гузина (од 46 мин. Колак), Мрковић, Андрић, Денда, Сушић Г., Дракул (од 73 мин. Копривица), Васиљевић, Сушић Н. Лозо (од 84 мин. Рончевић), Ћеранић и Дубљевић.

Након 22. кола, фудбалери Младости заузимају 9. мјесто са освојена 32 бода. На првом мјесту се налази Младост из Велике Обарске са 42 бода, испред Слоге из Добоја која има 38 бодова.

У суботу 11.маја, Младост гостује у Новом Граду гдје се састаје са домаћом Слободом.

Омладинци Младости, Кадети и Јуниори, у оквиру 24. кола Омладинске лиге БиХ група „ЈУГ“ протекле седмице су се састали са НК „Бигесте“ Љубушки. Резултат утакмица био је неријешен. Кадети су играли 1: 1, а Јуниори 0 : 0.

У оквиру 25. кола, Омладинци Младости данас гостују у Мостару гдје се састају са домаћом ФК „Локомотива“. Утакмице почињу у 15:00 и 17:00 сати.

Подијелите вијест