Domaćinu bodovi: Podrinje – Mladost 3:1

Fudbaleri „Mladosti” u 4. kolu Prve lige Republike Srpske gostovali su u Janji, gdje su se sastali sa domaćim „Podrinjem“ i nakon dvije pobjede i jednog neriješenog rezultata, zabilježili prvi poraz.

Ekipa „Podrinja“ je ovog puta igrala bolje i zasluženo pobijedila rezultatom 3:1. Jedini pogodak za „Mladost“ postigao je Savo Andrić u 87. minutu.
“Mladost“ je igrala u sastavu: Marković, Salatić, Mrković, D. Goranović , Vico, Prelo, Toholj, Andrić, (Pušara), Komnenić, Ćeranić, Vuković.

U 5. kolu Prvenstva koje se igra u subotu, 13.septembra, sa početkom u 16:30 sati, fudbaleri „Mladosti“ odmjeriće snage sa ekipom FK „Drina HE“ iz Višegrada.

U 7. kolu jesenjeg dijela prvenstva Omladinske lige BiH, grupa „JUG“, koje je odigrano u nedjelju 7. septembra, omladinci „Mladosti“ su bili domaćini vršnjacima NK „Tomislav“ iz Tomislavgrada.
Kadeti „Mladosti“ su poraženi od vršnjaka iz Tomislavgrada rezultatom 2:0, a Juniori „Mladosti“ su bili bolji i pobijedili rezultatom 4:1.

U sledećem, 8. kolu, koje se igra u nedelju 14. septembra, omladinci gostuju u Čapljini gdje će se sastati sa domaćom NK „Čapljina“. Utakmice počinju u 10:00 sati- kadeti i 12:00 sati- juniori.

Podijelite vijest