Домаћину бодови: Подриње – Младост 3:1

Фудбалери „Младости” у 4. колу Прве лиге Републике Српске гостовали су у Јањи, гдје су се састали са домаћим „Подрињем“ и након двије побједе и једног неријешеног резултата, забиљежили први пораз.

Екипа „Подриња“ је овог пута играла боље и заслужено побиједила резултатом 3:1. Једини погодак за „Младост“ постигао је Саво Андрић у 87. минуту.
“Младост“ је играла у саставу: Марковић, Салатић, Мрковић, Д. Горановић , Вицо, Прело, Тохољ, Андрић, (Пушара), Комненић, Ћеранић, Вуковић.

У 5. колу Првенства које се игра у суботу, 13.септембра, са почетком у 16:30 сати, фудбалери „Младости“ одмјериће снаге са екипом ФК „Дрина ХЕ“ из Вишеграда.

У 7. колу јесењег дијела првенства Омладинске лиге БиХ, група „ЈУГ“, које је одиграно у недјељу 7. септембра, омладинци „Младости“ су били домаћини вршњацима НК „Томислав“ из Томиславграда.
Кадети „Младости“ су поражени од вршњака из Томиславграда резултатом 2:0, а Јуниори „Младости“ су били бољи и побиједили резултатом 4:1.

У следећем, 8. колу, које се игра у недељу 14. септембра, омладинци гостују у Чапљини гдје ће се састати са домаћом НК „Чапљина“. Утакмице почињу у 10:00 сати- кадети и 12:00 сати- јуниори.

Подијелите вијест