Domaćinu bodovi: Mladost – Famos 1:0

Fudbaleri Mladosti su u 4. kolu Druge lige Republike Srpske, grupa „Istok“, ugostili ekipu Famosa iz Vojkovića. Utakmica prava prvenstvena, sa dosta šansi za postizanje pogodaka ali i terenskom inicijativom domaćina. Domaća Mladost je zasluženo pobijedila rezultatom 1:0, zahvaljujući dobroj igri svih igrača, a posebno najboljem igraču utakmice, Dangubiću, koji je u 42 minutu igre postigao jedini pogodak. Strijelac jedinog pogotka je u 10. minutu pogodio prečku golmana Govedarice. Od 73 minuta, Mladost je igrala sa igračem manje nakon isključenja Ćeranića, ali je uspjela da sačuva prednost i ostvari pobjedu.

Mladost je igrala u sastavu: Guzina, Nikolić (od 46 min. Bjelogrlić), Mrković, Lozo, Salatić, Goranović, Dangubić, Dubljević (od 90 min. Avdalović), Pušara, Komnenić, Ćeranić.

Fudbaleri Mladosti trenutno su na 14 mjestu sa 3 osvojena boda.

U 5. kolu Prvenstva RS koje se igra  u nedelju, 11. septembra, sa početkom u 16  časova, fudbaleri Mladosti gostuju na Vlasenici, gdje se sastaju sa domaćom ekipom FK „Vlasenica“.

U 2. kolu Omladinske kvalitetne lige FSRS „Jug“ – grupa Hercegovina (Predpioniri, Pioniri i  Kadeti),  koje se igra u subotu 10. septembra, Omladinci Mladosti su domaćini vršnjacima FK „Leotar“ iz Trebinja. Utakmice se igraju u sledećim terminima: Predpioniri u 10 sati, Pioniri u 11 i 30 sati i Kadeti u 13 sati.

Podijelite vijest