Домаћину бодови: Младост – Фамос 1:0

Фудбалери Младости су у 4. колу Друге лиге Републике Српске, група „Исток“, угостили екипу Фамоса из Војковића. Утакмица права првенствена, са доста шанси за постизање погодака али и теренском иницијативом домаћина. Домаћа Младост је заслужено побиједила резултатом 1:0, захваљујући доброј игри свих играча, а посебно најбољем играчу утакмице, Дангубићу, који је у 42 минуту игре постигао једини погодак. Стријелац јединог поготка је у 10. минуту погодио пречку голмана Говедарице. Од 73 минута, Младост је играла са играчем мање након искључења Ћеранића, али је успјела да сачува предност и оствари побједу.

Младост је играла у саставу: Гузина, Николић (од 46 мин. Бјелогрлић), Мрковић, Лозо, Салатић, Горановић, Дангубић, Дубљевић (од 90 мин. Авдаловић), Пушара, Комненић, Ћеранић.

Фудбалери Младости тренутно су на 14 мјесту са 3 освојена бода.

У 5. колу Првенства РС које се игра  у недељу, 11. септембра, са почетком у 16  часова, фудбалери Младости гостују на Власеници, гдје се састају са домаћом екипом ФК „Власеница“.

У 2. колу Омладинске квалитетне лиге ФСРС „Југ“ – група Херцеговина (Предпионири, Пионири и  Кадети),  које се игра у суботу 10. септембра, Омладинци Младости су домаћини вршњацима ФК „Леотар“ из Требиња. Утакмице се играју у следећим терминима: Предпионири у 10 сати, Пионири у 11 и 30 сати и Кадети у 13 сати.

Подијелите вијест