Bodovi domaćinu: FK Drina HE (Višegrad) – FK Mladost 3:1

Fudbaleri Mladosti su u okviru 9. kola gostovali u Višegradu, gdje su se sastali sa domaćom Drina HE. Domaćin je bio bolji i zasluženo pobijedio rezultatom 3:1. Svi golovi su postignuti u prvom poluvremenu.

Domaći su poveli u 8. minutu golom Tasića. Igrač Mladosti, Ćeranić,  je golom u 19. minutu izjednačio rezultat na 1:1. U 32. minutu, domaći su poveli sa 2:1 golom Gedeona Guzine.

U 34. minutu, golman Mladosti Slobodan Guzina, srušio je prezimenjaka Gedeona. Sudija Zoran Soknić iz Sarajeva je pokazao na bijelu tačku. Siguran sa 11 metara bio je Tasić za konačnih 3:1.

Mladost je igrala u sastavu: Guzina, Mrković, Lozo, Denda, Goranović T. (od 68. min. Prelo), G. Sušić, Pušara, Andrić, Ćeranić, Todorović (od 79. min. N. Sušić), Komnenić.

Mladost se nalazi na trećem mjestu prvenstvene tabele sa osvojenih 17 bodova. Na prvom mjestu je Drina iz Zvornika sa osvojenih 23 boda.

U 10. kolu koje se igra u subotu 19. oktobra, sa početkom 15:00 sati, Mladost je domaćin prvoplasiranoj Drini iz Zvornika.

Omladinska liga: Neuspjeh omladinaca na domaćem terenu

U 10. kolu koje je odigrano juče, omladinci Mladosti su bili domaćini vršnjacima NK „Tomislav“ iz Tomislavgrada.

Gosti su bili uspješniji u oba susreta i zabilježili pobjede sa istim rezultatom od 1:0.

Nakon deset odigranih utakmica, kadeti zauzimaju 11. mjesto na tabeli sa osvojenih 12 bodova, a juniori zauzimaju 6. mjesto na tabeli sa osvojenih 15 bodova.

U 11. kolu koje se igra u nedelju 20. oktobra, omladinci Mladosti gostuju u Livnu, gdje se sastaju sa domaćim NK „Troglav“. Susreti počinju u 11:00 sati (kadeti) i 13:00 sati (juniori).

Podijelite vijest