Бодови домаћину: ФК Дрина ХЕ (Вишеград) – ФК Младост 3:1

Фудбалери Младости су у оквиру 9. кола гостовали у Вишеграду, гдје су се састали са домаћом Дрина ХЕ. Домаћин је био бољи и заслужено побиједио резултатом 3:1. Сви голови су постигнути у првом полувремену.

Домаћи су повели у 8. минуту голом Тасића. Играч Младости, Ћеранић,  је голом у 19. минуту изједначио резултат на 1:1. У 32. минуту, домаћи су повели са 2:1 голом Гедеона Гузине.

У 34. минуту, голман Младости Слободан Гузина, срушио је презимењака Гедеона. Судија Зоран Сокнић из Сарајева је показао на бијелу тачку. Сигуран са 11 метара био је Тасић за коначних 3:1.

Младост је играла у саставу: Гузина, Мрковић, Лозо, Денда, Горановић Т. (од 68. мин. Прело), Г. Сушић, Пушара, Андрић, Ћеранић, Тодоровић (од 79. мин. Н. Сушић), Комненић.

Младост се налази на трећем мјесту првенствене табеле са освојених 17 бодова. На првом мјесту је Дрина из Зворника са освојених 23 бода.

У 10. колу које се игра у суботу 19. октобра, са почетком 15:00 сати, Младост је домаћин првопласираној Дрини из Зворника.

Омладинска лига: Неуспјех омладинаца на домаћем терену

У 10. колу које је одиграно јуче, омладинци Младости су били домаћини вршњацима НК „Томислав“ из Томиславграда.

Гости су били успјешнији у оба сусрета и забиљежили побједе са истим резултатом од 1:0.

Након десет одиграних утакмица, кадети заузимају 11. мјесто на табели са освојених 12 бодова, а јуниори заузимају 6. мјесто на табели са освојених 15 бодова.

У 11. кoлу које се игра у недељу 20. октобра, омладинци Младости гостују у Ливну, гдје се састају са домаћим НК „Троглав“. Сусрети почињу у 11:00 сати (кадети) и 13:00 сати (јуниори).

Подијелите вијест