74. generacija maturanata SŠC “Pero Slijepčević” matursko veče proslavlja u petak

Iz Javne ustanove Srednjoškolski centar “Pero Slijepčević” Gacko obavještavaju maturante, njihove roditelje i sve građane, da će se tradicionalno matursko veče održati u petak, 20. maja, u restoranu „Karmen“.

Okupljanje maturanata, profesora i gostiju predviđeno je u JU SŠC “Pero Slijepčević” od 19.00 do 19.30 časova.

U 19.30 časova iz škole kreće svečani defile ulicama Solunskih dobrovoljaca i Nemanjinom, do crkve Svete Trojice na izlasku iz grada.

Za bezbjednost maturanata, profesora i gostiju u toku defilea, kao i tokom maturskog slavlja, pobrinuće se pripadnici Policijske stanice Gacko.

Preduzeće “Jugoprevoz” Gacko svojim autobusima će obaviti prevoz učesnika slavlja, pa tako maturanti nemaju potrebe da koriste privatne automobile. Stav Nastavničkog vijeća škole i Policijske stanice Gacko je da zbog bezbjednosti svih učesnika u maturskom slavlju treba iskoristiti navedenu mogućnost.

“Uz najbolje želje da i ovo matursko veče bude veče prijatnog druženja, zabave i veselja, pozivamo građane da izlaskom na ulice pozdrave naše maturante i da im svi zajednički čestitamo uspješan završetak srednjoškolskog obrazovanja i poželimo uspjeh na novim putevima na koje će ih život povesti”, navodi se u obavještenju SŠC „Pero Slijepčević“ Gacko.

Podijelite vijest