74. генерација матураната СШЦ “Перо Слијепчевић” матурско вече прославља у петак

Из Јавне установе Средњошколски центар “Перо Слијепчевић” Гацко обавјештавају матуранте, њихове родитеље и све грађане, да ће се традиционално матурско вече одржати у петак, 20. маја, у ресторану „Кармен“.

Окупљање матураната, професора и гостију предвиђено је у ЈУ СШЦ “Перо Слијепчевић” од 19.00 до 19.30 часова.

У 19.30 часова из школе креће свечани дефиле улицама Солунских добровољаца и Немањином, до цркве Свете Тројице на изласку из града.

За безбједност матураната, професора и гостију у току дефилеа, као и током матурског славља, побринуће се припадници Полицијске станице Гацко.

Предузеће “Југопревоз” Гацко својим аутобусима ће обавити превоз учесника славља, па тако матуранти немају потребе да користе приватне аутомобиле. Став Наставничког вијећа школе и Полицијске станице Гацко је да због безбједности свих учесника у матурском слављу треба искористити наведену могућност.

“Уз најбоље жеље да и ово матурско вече буде вече пријатног дружења, забаве и весеља, позивамо грађане да изласком на улице поздраве наше матуранте и да им сви заједнички честитамо успјешан завршетак средњошколског образовања и пожелимо успјех на новим путевима на које ће их живот повести”, наводи се у обавјештењу СШЦ „Перо Слијепчевић“ Гацко.

Подијелите вијест