Opština Gacko: Obavještenje za stanare u Vidovdanskoj ulici

Obavještavamo stanare zgrada u ulici Vidovdanskoj brojevi: 6, 8, 10, 16, 18, 20, 22, 24 da Opština Gacko planira nabavku i postavku dječijeg igrališta na javnoj zelenoj površini koja se nalazi u njihovoj neposrednoj blizini, odnosno u „krugu“ PS 42.

Pozivamo Predsjednike navedenih Zajednica etažnih vlasnika da ukoliko stanari imaju neke primjedbe ili sugestije, ili smatraju da će postavkom dječijeg igrališta na neki način biti oštećeni, da iste pismeno dostave u Odjeljenje za prostorno planiranje i civilnu zaštitu, Opština Gacko, u roku od 8 dana, od dana objave ovog obavještenja, (21. jun 2018. godine).

Radovi će biti obavljeni u najkraćem roku. Iz Opštine Gacko podsjećaju stanare da je ista površina i do sada služila isključivo za igru, pa postavkom skromnog mobilijara za najmlađe, neće doći do promjene u smislu ometanja reda i mira.

Napomena: Ako u roku od 8 dana nadležnom opštinskom odjeljenju ne bude dostavljena nijedna primjedba ili sugestija, smatraćemo da se stanari zgrada u ulici Vidovdanskoj br. 6, 8, 10, 16, 18, 20, 22, 24 jednoglasno slažu sa izgradnjom dječijeg igrališta na gore navedenoj adresi.