Zlatna medalja na streljačkom turniru u Visokom

Trener  Streljačkog kluba “Mladost” iz Gacka, Momir Vuković, učestvovao je na streljačkom turniru u Visokom, prvom zvaničnom  streljačkom takmičenju, kojim se tradicionalno već peta godina otvara druga polu sezona u streljačkim takmičenjima BiH. Turnir je održan tokom vikenda, a jedinstven je po tome što je jedino takmičenje u BIH na kome se drugi dan gađa pištoljem velikog kalibra.

Prvi dan takmičenja gađno je vazdušnim pištoljem po međunarodnom programu streljaštva.

Prvog dana, domaćin takmičenja Streljački klub “Visoko”, organizovao je radni sastanak uz večeru i lijepo druženje za sve učesnike takmičenja, kao i prenoćište za goste sa strane.

U disciplini vazdušni pištolj, po međunarodnom programu takmičenja, zlatnu medalju i novčanu nagradu za prvo mjesto je dobio Momir Vuković, sa pogođenih 558 krugova, u veoma jakoj konkurenciji gdje su učestvovali takmičari iz Visokog, Trebinja, Banja Luke, Zenice, Tuzle, Teslića, Bijeljine i drugih gradova BiH.

Naredni vikend po Kalendaru takmičenja Streljačkog Saveza Republike Srpske, u Gacku je na programu finalno takmičenje KUPA RS.

Podijelite vijest