Završeno asfaltiranje ulice

Ulica_SR

Prije nešto više od mjesec dana počelo je asfaltiranje ulice Srpskih ratnika u gatačkom naselju Burak. Ovaj posao dobilo je preduzeće “Prijedor putevi” iz istoimenog grada.

Vrijednost ovih radova iznosila je 200.000 KM.

Sa par dana zakašnjenja, najviše zbog loših vremenskih uslova koji su dosta otežavali radove, ova ulica je završena. Kako je istakao rukovodilac Zoran Tešić ovaj posao je urađen na potpuno profesionalan način sa kojim se saglasila nadležna inspekcija opštine Gacko.

“Imali smo jedan dosta složen posao. Ulica je prilično duga i prolazi odmah pored stambenih jedinica. Takođe smo morali uraditi potporne zidove zbog konfiguracije terena.

Zbog lošeg vremana radovi su malo produženi. Međutim, najvažnije je da smo ovaj posao uspješno priveli kraju. Sada je ovo naselje potpuno povezano modernom saobraćajnicom.

Urađeni su i trotoari za pješake. Pored ovog posla uspješno smo okončani radove i na asfaltiranju dvorišta i prilazni put do zgrade SP-70 koji se nalazi ispod ulice Srpskih ratnika .

Preduzeće “Prijedor putevi” rekonstruiše put Gacko – Foča. Prvi dio posla je u većoj mjeri završen. Dignut je prvi sloj asfalta na mjestima gdje je put u potpuno lošem stanju.

U prvoj fazi radova na sanaciji pomenutog puta asfaltiraćemo dionicu puta od Gacka do tunela, koji se gradi na Čemernu” – istakao je Tešić

 

 

Podijelite vijest