Završen turnir u malom fudbalu “Gacko 2018”

U petak, 14. septembra, finalnim utakmicama i dodjelom diploma, pehara i medalja za najbolje igrače, završen je još jedan tradicionalni Turnir u malom fudbalu “Gacko 2018”, za mlađe kategorije. Organizatori, JU „Kulturno – sportski centar“ i FK „Mladost“ Gacko, kažu da je na turniru učestvovalo 19 ekipa i oko 150 djece, a sve je proteklo u najboljem redu. 

“Turnir je prošao bez ikakvih problema i povreda. Bila je velika zainteresovanost, pa su na svakoj utakmici tribine bile popunjene. Ovo postaje tradicionalni turnir koji okuplja veliki broj djece iz našeg grada”, ističu organizatori.

Turnir je počeo u ponedeljak 10. septembra, a pravo učešća imala su djeca od 2002. godišta i mlađa, podijeljena u 4 kategorije.

Rezultati finalnih utakmica:

  • U kategorji 2002-2003, ekipa “Vanzemaljci” pobijedila je ekipu “Ljivor”, rezultatom 2-1. Najbolji igrač u kategoriji bio je Todor Davidović, najbolji strijelac Rade Papović, a najbolji golman, Radenko Matković.
  • U kategoriji ‎2004-2005, ekipa “Priglavak” bila je bolja od “Hasova” i u finalu zabilježila rezultat 4-2. Najbolji igrač u ovoj kategoriji bio je ‎Filip Slijepčević, najbolji strijelac – Bojan Beatović, najbolji golman – Borivoje Govedarica.
  • U kategoriji ‎2006-2007, ekipa “Ratko Mladić” u finalu je savladala ekipu “Avtovac” rezultatom 2-0. Najbolji igrač u ovoj kategoriji ‎bio je Nikola Stajić, najbolji strijelac – Miloš Grčić, najbolji golman – Nemanja Rajković.
  • U kategoriji 2008 i mlađi, ekipa “Gazde Gacko” pobijedila je ekipu “Majstori Gacko” rezultatom 1-0. Najbolji igrač u ovoj kategoriji bio je Arsen Mandić, najbolji strijelac – Andrija Tepavčević i najbolji golman – Sergej Radović.
Podijelite vijest