U četvrtak projekcije dva filma u Gacku

U četvrtak, 28. marta, u Domu kulture u Gacku biće prikazana dva filma:

  • U 17.00 časova počinje projekcija porodičnog filma Lesi 2, Nova pustolovina.

Ovo je srdačna priča o neraskidivom prijateljstvu između dječaka i njegovog psa škotskog ovčara. Ovaj porodični film je nastavak Lesi (2020.), snimljenog po romanu engleskog pisca i scenariste Erika Najta.
Tokom ljetnih praznika, Flo odbija da se rastane od svoje voljene Lesi i umjesto da sa roditeljima ode na odmor na Kanarska ostrva, praznike provodi u Južnom Tirolu na farmi kod svoje tete Kosime, koja živi sa svojom udomljenom djecom Kleom, Henrijem i Pipom. Kad djeca saznaju da psi počinju nestajati u selu, jako su uznemirena i strahuju za sigurnost Lesi i Pipe. Opravdano, jer nepoznati provalnici otmu i jadnu Pipu. Mala družina, predvođena hrabrom i pametnom Lesi, upušta se u potragu ne bi li pronašli lopova i spasili nestalog ljubimca. Cijena ulaznice je 5 KM.

  • Drugi film Jorgovani, na programu je u dva termina, od 19.00 časova i od 20.30 časova.

Uloge: Ivan Bosiljčić, Sloboda Mićalović, Gordan Kičić, Mima Karadžić, Isidora Janković, Jana Bjelica, Nebojša Dugalića, Pavle Čemerikić, Jovana Jovanović, Vahid Džanković, Nenad Okanović.
Režija: Siniša Cvetić
Žanr: romantična komedija
Trajanje: 83 min

Zvijezde su ljudi, a ljudi su svakojaki. Jorgovani su satira, a satire nekad nisu samo smiješne. Katarina (Sloboda Mićalović) i Igor (Ivan Bosiljčić), glavna glumaca i glumac melodramske TV serije “Kad zamirišu jorgovani” su zajedno i na ekranu i van njega. Iako nerazdvojni, dugo nisu ni čuli ni vidjeli. Sve do dodjele nagrada za najbolju seriju godine, gdje će se cijela ekipa okupiti i gdje će zajedno otkriti da prljav veš smrdi više ako je firmiran.

Postaće jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali. Cijena ulaznice je 5 KM.

Podijelite vijest