Turistička organizacija opštine Gacko na sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija opštine Gacko, od 18 – 21. februara, bila je učesnik 38. sajma turizma u Beogradu, koji se ove godine održao pod sloganom “Gde još niste bili?”.

Predstavnici naše Turističke organizacije turističku ponudu Gacka organizovali su u sklopu zajedničkog štanda Turističke organizacije Republike Srpske, u hali 4. Beogradskog sajma.Posjetioci štanda imali su priliku da pogledaju ali i preuzmu promotivni materijal Gacka, te da se tako bliže upoznaju sa prirodnim potencijalima naše opštine.

Jedan od najvažnijih ciljeva ove manifestacije je svakako i predstavljanje Republike Srpske, njenih potencijala i prirodnih resursa, kulturnog bogatstva i primamljivih turističkih destinacija sa bogatim i raznovrsnim sadržajima za odmor, zabavu, rekreaciju i avanturu.

Uz Beogradski sajam turizma predstavljene su još tri manifestacije koje se već tradicionalno održavaju u istom terminu, a to su: sajam vina, međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme i sajam suvenira.

Partner ovogodišnjeg sajma bila je Slovenija. Predstavilo se oko 1150 izlagača iz 55 zemalja svijeta, a sajam je posjetilo rekordnih 75 hiljada posjetioca.

 

Podijelite vijest