Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Treće kolo: FK „Mladost“ Gacko – OFK „Glasinac 2011“ Sokolac 5:1

U trećem kolu Druge lige RS grupa „Istok“, fudbaleri Mladosti ugostili su ekipu OFK „Glasinac 2011“ iz Sokoca. Utakmica u kojoj su obe ekipe pokazale dobru igru a domaćini i efikasnost nakon visokog poraza prošle subote u Zvorniku.

Goleadu na današnjoj utakmici započeo je Dragan Goranović svojim prvim golom u 11. minutu, da bi u 25. minutu nakon kornera Đorđe Salatić povećao na 2:0. U 28. minutu igre Dragan Goranović postiže svoj drugi pogodak za vođstvo od 3:0. Pajević Predrag u 35. minutu smanjuje na 3:1, što je bio rezultat prvog poluvremena. Domaći igrači u drugom poluvremenu stvaraju prilike za postizanje golova, ali mreža gostiju ostaje netaknuta sve do 59. minuta kada Đorđe Salatić postiže svoj drugi pogodak za 4:1. Gosti svojim kontranapadima pokušavaju da učine nešto više, ali golman Guzina je ostao nesavladan. Kapiten Rajko Ćeranić u 75. minutu postiže pogodak za 5:1, što je bio i konačan rezultat utakmice Zaslužena pobjeda domaćina nakon dobre i efikasne igre.

Strijelci: Goranović u 11. i 28. minutu, Salatić u 25. i 59.minutu i Ćeranić u 75. minutu za Mladost a Pajević u 35. minutu za Glasinac,

Sudije: Taborin i Vidaković (Zvornik) i Marković(Bijeljina),

Žuti kartoni: Guzina S, Guzina J, Komnenić i Goranović za Mladost.

FK Mladost: Guzina S, Guzina J, Salatić, Lozo, Mrković, Komnenić (od 85. min Elek), Goranović (od 73. min Nikolić), Bratić, Drakul, Vuković(od 80. min Delić), Ćeranić.

OFK Glasinac 2011: Krunić, Todorović, Pajević, Gašević, Lukić N, Lukić B (od 85. min Deurić), Kreštalica, Lizdek, Bunijevac (od 86. min Simić), Krsmanović (od 46 min. Jolović), Pejanović.

Nakon tri odigrana kola, na prvom mjestu je ekipa FK „Leotar“ iz Trebinja sa 9 bodova. Mladost se nalazi na trećem mjestu sa osvojenih 6 bodova.

U narednom 4. kolu Prvenstva RS – Druga liga „Istok“ koje se igra u subotu 31. avgusta sa početkom u 17 časova, fudbaleri Mladosti gostuju u Palama gdje se sastaju sa povratnikom u Dugu ligu, domaćom ekipom FK „Romanija“.

Podijelite vijest