Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Takmičari Škole stonog tenisa „Jaguar“ zabilježili dobar rezultat

Sa akcentom na što većem broju zaljubljenika u stoni tenis, ali i dizanjem na jedan viši nivo, proteklog vikenda je odigran kvalitetan stonoteniski turnir u Stocu.

Učešće su uzeli i takmičari iz našeg grada, članovi Škole stonog tenisa „Jaguar“, Mitar Taušan i Milan Gutović (poredak od 5. do 8. mjesta). Dejan Bjeloglav je prošao prvo kolo, a sve to u konkurenciji ozbiljnih stonotenisera.

Mitar Taušan, predsjednik Škole stonog tenisa „Jaguar“ kaže da je turnir protekao u jednom fer i sportskom nadmetanju, te su apsolutno zadovoljni učinjenim.

„Odličan stoni turnir viđen je u Stocu gdje je održan prvi stonoteniski turnir svih rekreativnih igrača hercegovačke regije i šire na kome su učestvovali i igrači i naše sekcije i zabilježili smo značajne rezultate. Na turniru je učestvovalo preko 80 igrača, a sve u cilju popularizacije ovog sporta“, kazao je Taušan.

On je dodao da u Gacku vlada veliko interesovanje kada je ovaj sport u pitanju, posebno u periodu zime, ali je za sada na rekreativnom nivou i nisu u mogućnosti organizovati neki veći turnir.

Podijelite vijest