Такмичари Школе стоног тениса “Јагуар” забиљежили добар резултат

Са акцентом на што већем броју заљубљеника у стони тенис, али и дизањем на један виши ниво, протеклог викенда је одигран квалитетан стонотениски турнир у Стоцу.

Учешће су узели и такмичари из нашег града, чланови Школе стоног тениса “Јагуар”, Митар Таушан и Милан Гутовић (поредак од 5. до 8. мјеста). Дејан Бјелоглав је прошао прво коло, а све то у конкуренцији озбиљних стонотенисера.

Митар Таушан, предсједник Школе стоног тениса “Јагуар” каже да је турнир протекао у једном фер и спортском надметању, те су апсолутно задовољни учињеним.

“Одличан стони турнир виђен је у Стоцу гдје је одржан први стонотениски турнир свих рекреативних играча херцеговачке регије и шире на коме су учествовали и играчи и наше секције и забиљежили смо значајне резултате. На турниру је учествовало преко 80 играча, а све у циљу популаризације овог спорта”, казао је Таушан.

Он је додао да у Гацку влада велико интересовање када је овај спорт у питању, посебно у периоду зиме, али је за сада на рекреативном нивоу и нису у могућности организовати неки већи турнир.