Startuje jesenji dio Prvenstva RS – sezona 2014/15

Fudbaleri „Mladosti“ su završili sa pripremama za početak Prvenstva RS u sezoni 2014/15 godina. U pripremnom periodu, za proteklih mjesec dana odigrali su šest pripremnih utakmica sa „Leotarom“ iz Trebinja (0:0 i pobjeda 1:0), „Sutjeskom“ iz Foče (porazi 2:0 i 1:0), „Veležom“ iz Nevesinja (poraz 3:2) i „Pobjedom“ iz Kragujevca (poraz 1:0).

Boje „Mladosti“ u jesenjem dijelu prvenstva braniće: Guzina Slobodan, Marković Vladimir (povratnik iz FK „Proleter“ Novi Sad), Mrković Bojan,Denda Krsto, Lozo Dejan, Pušara Boško, Andrić Savo, Prelo Miroslav,Komnenić Rajko,Sušić Novak, Goranović Dragan, Sušić Gojko, ĆeranićRajko, Toholj Marko (iz Ljubinja), Vico Miljan, Sušić Nikola, Milošević Obren, Dubljević Marko, Goranović Stefan, Vuković Dušan (iz Ljubinja), Tepavčević Dejan, Bjelogrlić Stevan.

U odnosu na prošlogodišnje prvenstvo, ekipu su napustili Todorović Vladimir (prešao u „Leotar“) i Vasiljević Velibor koji se oprostio od aktivnog igranja fudbala.

U prvom kolu Prvenstva koje startuje u subotu 16. avgusta 2014 godine sa početkom u 17:00 sati, fudbaleri „Mladosti“ na svom terenu dočekuju povratnika iz Premijer lige BiH, FK „Rudar“ iz Prijedora što je ujedno i derbi prvog kola.

 

Podijelite vijest