SK „Mladost“ Gacko- Uspješni na samom startu

Prvo kolo Premijer lige BiH 2015. godine, održano je u Visokom, 18. januara, gdje je Streljački klub „Mladost“ nastupio sa tri takmičarske ekipe, seniori i seniorke u disciplini vazdušna puška i seniori, disciplina vazdušni  pištolj.

Od oko 80 strijelaca, učesnika iz BiH, članovi streljačkog kluba „Mladost“ postigli su značajne rezultate na samom početku Premijer lige.

Strijelci u kategoriji seniorke, Jelica Vuković, Dajana Krstojević i Milijana Bošković postigle su ekipni rezultat od 1.145 krugova, a najbolji pojedinačan rezultat ostvarila je Milijana Bošković sa pogođena 392 kruga.

Za seniore u disciplini vazdušna puška  su gađali Branislav Bošković, Milovan Vuković i Dušan Krstojević čiji je rezultat bio najbolji sa pogođenim 591 krugom i ekipnim rezultatom  od  1.707 krugova.

Za seniore u disciplini vazdušni pištolj strijelci Nikola Bajčetić, Uroš Vuković i Božidar Tepavčević  postigli su ekipni rezultat sa 1.530 kugova a najbolji pojedinačni Božidar Tepavčević sa pogođenih 517 krugova.

Podijelite vijest