Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

SK „Mladost“ Gacko: Održan Novogodišnji turnir za pionire poletarce

Juče je prvi put u Gacku u gradskoj streljani, u organizaciji SK „Mladost“, održan „Novogodišnji turnir“ za pionire poletarce u disciplini serijska vazdušna puška. Učestvovali su najmlađi i novo upisani strijelci kluba.

Prilikom proglašenja najboljih pionira, na turniru su za pobjednike dodijeljene trenerke. Ostalim poletarcima darovane su klupske majice, a svim takmičarima kluba dodijeljeni su klupski kalendari, olovke, rokovnici (blokovi) kao i stimulacije po bodovnim listama postignutih rezultata starijim takmičarima za sezonu 2018. godine.

Takmičenje i druženje strijelaca je proteklo u vedroj atmosferi i dobrom raspoloženju, a poklone svim takmičarima je dodijelio predsjednik kluba Dragan Jeremić. Prisustvovalo je tridesetak takmičara i desetak roditelja i članova uprave kluba.

Predsjednik je čestitao svim prisutnim božićne i novogodišnje praznike, a strijelcima postignute rezultate u protekloj sezoni. Posebno je istakao osvojene rekorde pištoljaša pojedinačno i ekipno, na elektronske mete, na prvenstvu BiH u Sarajevu, te zaželio još bolje rezultate u narednoj sezoni.

Rezultati „Novogodišnjeg turnira“:

  1. Gojko Manojlović sa pogođenih 143 kruga
  2. Dimitrije Rajković sa 138 krugova,
  3. Ivan Pojužina sa 127 krugova

Kod pionirki najbolja je bila Andrea Kovačević, potom Jana Pištalo i Vasilija Tomić.

U klubu posebno ističu odličan rezultat koji je postigao njihov najmlađi član Mihajlo Tomić (2013) od 95 pogođenih krugova.

Iz kluba obavještavaju da svi strijelci koji nisu bili na dodjeli mogu preuzeti svoje stimulacije i poklone na blagajni u streljani kod sekretara kluba.

Podijelite vijest