SK „Mladost“ Gacko na finalu KUP-a BiH 2016

Finalno takmičenje KUPA BiH, seniorski uzrast, u disciplini vazdušna puška i pištolj, održano je proteklog vikenda u Zenici. Učestvovali su streljački klubovi iz BiH i RS, za ekipne i pojedinačne plasmane. Strijelci Mladosti zbog obaveza takmičara nisu mogli čekati zvanično proglašenje koje je bilo kasno sinoć, a dok ne stigne zvanični bilten takmičenja u klubu gaje velika očekivanja.

Rezultati naših takmičara (pojedinačni):

Seniori (ekipno), u disciplini v. puška, nastupili su u sastavu: Dušan Krstojević 593,9 krugova, Milovan Vuković 570 pogođenih krugova, Branislav Bošković 564,3 pogođena kruga. Ekipno su pogodili 1728,2 kruga.

Seniori (ekipno), u disciplini v. pištolj, nastupili su u sastavu: Uroš Vuković 519 pogođenih krugova, Božidar Tepavčević 534 pogođena kruga i Momir Vuković 546 pogođenih krugova. Ekipno su pogodili 1599 krugova.

Seniorke ekipno, u disciplini v. puška sa pogođenih 1.144,5 krugova. Gađale su u sastavu : Jelica Vuković sa 398,3 kruga, Dajana Krstojević 390,2 kruga i Ivana Lažetić 356 pogođenih krugova.

Najbolji pojedinačni plasman je postigla Jelica Vuković.

Takmičenje je proteklo u najboljem redu, sportskoj atmosferi i lijepom druženju strijelaca.

Naredni vikend po zvaničnom kalendaru takmičenja SS RS, u Tesliću biće održano Prvenstvo vazdušnim oružjem puška, pištolj, po Međunarodnom programu streljaštva za seniorske kategorije.

Podijelite vijest