SK “Mladost” Gacko na Drugom kolu Premijer lige BiH

U nedelju, 25. marta, u Zenici je održano Drugo kolo Premijer lige BiH u sterljaštvu, za juniore i seniore u obje konkurencije. Po zvaničnom Biltenu takmičenja, bilo je ukupno 138 takmičarskih nastupa.

Za SK “Mladost” Gacko u disciplini vazdušna puška za ekipni plasman juniora – seniora, uz Milana Papovića su gađali i strijelci sa vazdušnog pištolja, Milovan Vuković i Stefan Aškrabić. Ekipno su pogodili 1583,1 krug. Bez obzira što se nisu plasirali među prve ekipe (u prošlom kolu bili treći ekipno juniori), do kraja lige ima još mnogo posla, kažu u klubu. U ovoj konkurenciji, najbolje je gađao Milan Papović sa 555,5 pogođenih krugova.

Seniorke, u disciplini vazdušna puška nastupile su u sastavu: Nikolina Todorović, Jelica Vuković i Dajana Krstojević. Ekipno su pogodile 1754,2 kruga (rekord kluba) i zauzele odlično treće mjesto. Najbolje je gađala Nikolina Todorović 597,3 kruga, što je njen vlastiti rekord.

Seniori ekipno u disciplini vazdušni pištolj zauzeli su 4 mjesto.

U istom sastavu, i juniori su zabilježili najbolji plasman. Stefan Aškrabić, Ivan Slijepčević i Milovan Vuković su pogodili 1548 krugova i zauzeli prvo mjesto ispred druge ekipe Sarajeva i treće ekipe Leotara. Za “Mladost” najbolje je gađao Stefan Aškrabić sa 526 pogođenih krugova.

Podijelite vijest