Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Šesto kolo: Proleter (Dvorovi) – Mladost (Gacko) 3:0

Fudbaleri Mladosti su u 6. kolu Druge lige RS grupa „Istok“ gostovali u Dvorovima gdje su se sastali sa domaćom ekipom Proleter. Ekipa domaćina pokazala je bolju igru. Već u prvom minutu igre domaćini dolaze u vođstvo golom Vanje Sekulića, da bi u 13. minutu Miloš Dupor postigao drugi pogodak i vođstvo domaćina od 2:0.

U drugom poluvremenu domaća ekipa preko Milana Jevtića postiže pogodak za vođstvo od 3:0, što je bio i konačan rezultat utakmice.

Strijelac: Sekulić u 1. min, Dupor u 13. min, i Jevtić u 65. min.
Sudije: Lukić i Tojić (Bijeljina) i Taborin (Zvornik).

Žuti kartoni: Vlačić i Maksimović (Proleter) Mrkajić i Ćeranić (Mladost.)

Crveni karton: Komnenić, dva žuta (Mladost).

Proleter: Simojlović, Nikolić, Dupor, Gospavić, Vlačić (od 80 min Simeunović), Maksimović (od 66 min Maksimović A),Jevtić, Sekulić (od 46 min Zekanović), Furtula, Vanovac, Simić.

Mladost: Šuković, Delić (od 88 min Avdalović), Mrkajić, ,Guzina J, Goranović,  Elek (od 75 Min Pejić), Ćeranić,  Bratić, Drakul, Vuković, Komnenić.

Nakon odigranih 6. kola na prvom mjestu je ekipa FK „Romanija“ Pale  sa 15 bodova. Mladost se nalazi na osmom mjestu sa osvojenih 7 bodova.

U narednom 7. kolu jesenjeg dijela Prvenstva RS – Druga liga „Istok“, koje se igra u subotu 21. septembra, sa početkom u 16 časova fudbaleri Mladosti dočekuju ekipu FK „Milići“ iz Milića.

Podijelite vijest