ReLOaD2 objavljuje oglas za angažman mlade osobe u Opštini Gacko

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) uz finansijsku podršku Evropske unije, objavljuje oglas za angažman mlade osobe u Opštine Gacko (UN volonter/ka). Pozivaju se nezaposlene mlade osobe uzrasta od 18 do 30 godina koje su nastanjene na području opštine Gacko, a koje ispunjavaju uslove navedene u OGLASU, da se prijave za objavljenu poziciju. Javni poziv ostaje otvoren do 14.8.2023. godine, a prijave sa potrebnom dokumentacijom se trebaju poslati na registry.ba@undp.org.

Odabrani volonter UN-a u zajednici će raditi u prostorijama Opštine Gacko, pružajući podršku dodijeljenoj osobi u Opštini Gacko u jačanju odnosa sa organizacijama civilnog društva (OCD) i građanskim/omladinskim udruženjima kao i ReLOaD2 projektu u realizaciji aktivnosti na nivou opštine. Dodatno odabrani UN volonter će raditi na povećanju vidljivosti projekata OCD koji se finansiraju u okviru ReLOaD2 grant šeme u lokalnim medijima i pomoći će OCD u njihovom boljem pozicioniranju u lokalnim zajednicama. Sve ovo je u skladu sa projektnim aktivnostima ReLOaD projekta koje se planiraju implementirati na području opštine Gacko.

Ovo je odlična prilika za mlade entuzijaste da se uključe u rad lokalne institucije, angažmanom preko Volontera Ujedinjenih nacija (UNV) za pripravništvo/praktičan rad u trajanju od šest mjeseci, uz odgovarajuću naknadu za životne troškove. Volonter će dobiti potvrdu o završenoj praksi/pripravništvu po njegovom završetku kako bi imao bolje šanse za zapošljavanje.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2), finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

Podijelite vijest