ReLOaD2: Motivacioni govor za mlade

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) sa zadovoljstvom najavljuje niz događaja koji imaju za cilj inspirisati, motivisati i podstaći mlade širom Bosne i Hercegovine na postizanje novih dostignuća.

Uz finansijsku podršku Evropske unije, Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) organizovao je motivacioni govor koji će Tomislav Cvitanušić održati u u Hotelu Milica u Gacku, u subotu 09. decembra u 12 sati.

Tomislav Cvitanušić poznati je maratonac, triatlonac i alpinista iz Bosne i Hercegovine, koji će mlade muškarce i žene povesti na nezaboravno putovanje kroz izuzetne sportske podvige. Tomo nije samo uspješan sportista već i dobitnik brojnih priznanja, uključujući Specijalnu nagradu Olimpijskog komiteta BiH za promociju BH sporta.

Ovi događaji će biti prilika da saznate više o njegovim iskustvima i izazovima koje je savladao, ali i čujete kako je postao prvi Ironman koji živi i radi u Bosni i Hercegovini. Upoznaćete se i s njegovim posljednjim postignućem – usponom na najviši vrh svijeta, Mount Everest, koji je ostvario u maju ove godine. Uz sve što će vam predstaviti, Tomo će vas motivisati da istražite svoje granice i ostvarite sjajne lične rezultate.

Pridružite nam se na navedeni datum i poslušajte inspirativnu priče našeg govornika, naučite nove perspektive i pronađite dodatnu motivaciju za postizanje vrhunskih rezultata u svim aspektima vašeg života. Prijaviti se možete putem obrasca – https://shorturl.at/lqOVX

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) finansira Evropska unija, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

Podijelite vijest