Poziv na Javnu raspravu o Nacrtu zakona o inspekcijama Republike Srpske

Narodna skupština Republike Srpske je na šestoj redovnoj sjednici, održanoj 24 – 27. septembra 2019. godine, usvojila Nacrt zakona o inspekcijama Republike Srpske, a Zaključkom broj: 02/1-021-933/19 od 27.09.2019. godine („Službeni glasnik Republike Srpske“), odlučila da se isti uputi na Javnu raspravu, koju provodi Ministarstvo uprave i lokalne samouprave, jer se navedenim Nacrtom zakona uređuju pitanja koja su od posebnog značaja za građane i o kojima je neophodno da se najšire konsultuju zainteresovani organi i organizacije, naučne i stručne institucije.

S tim u vezi, obavještavamo Vas da eventualne primjedbe i sugestije na Nacrt zakona o inspekcijama Republike Srpske možete dati u knjizi otvorenoj za primjedbe i sugestije u kancelariji broj 13, Opštinske uprave opštine Gacko, svakim radnim danom od 21.10. do 08.11.2019. godine, od 12 do 14 časova.

Pozivaju se svi nosioci izvršnih funkcija, privredna društva, javna preduzeća i javne ustanove, te stručna javnost sa područja opštine Gacko, da uzmu aktivno učešće u javnoj raspravi.

Nacrt zakona o inspekcijama Republike Srpske objavljen je na internet stranici Opštine Gacko www.gacko-rs.info i izložen u holu zgrade Opštinske uprave opštine Gacko i kancelariji broj 13. gdje je otvorena knjiga primjedbi i sugestija.

Kontakt osoba za provođenje Javne rasprave u Opštinskoj upravi opštine Gacko je ekološki inspektor Lazar Okiljević.

Podijelite vijest