Poslednji dan IMPAKT preduzetničke obuke: Učesnici vježbali pravila dobre prezentacije poslovne ideje

Došao je i poslednji dan IMPAKT preduzetničke obuke u Gacku, a naši preduzetnici danas su praktično vježbali kako i na koji način uspješno predstaviti svoju poslovnu ideju.

U trci za najuspješniju poslovnu ideju istrajalo je pet kandidata.

Uputstva i pravila dobre prezentacije za predstavljanje poslovne ideje, njene faze i izbjegavanje potencijalnih grešaka, te sve druge korisne savjete i sugestije na ovu temu, budućim preduzetnicima ispred IMAPKT fondacije dala je Danijela Jakovljević.

Novo iskustvo i korisni savjeti koje će, kako su istakli, bez obzira na konačni ishod obuke koristiti u razvoju svog biznisa, opšta je ocjena polaznika ovogodišnjeg Inkubatora, koji je i prvi ove vrste organizovan uz podršku Opštine.

Ko će biti najbolji, i čije poslovne ideje će biti ocijenjene kao najuspješnije od strane tročlane komisije, ostaje da se vidi krajem mjeseca, kada će biti upriličena i finalna prezentacija njihovih biznisa.

Podsjećamo, prvi Inkubator poslovnih ideja realizuje se u okviru zajedničke saradnje između Investicijske fondacije IMPAKT i Opštine Gacko, uz podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju.

Podijelite vijest