Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ponovljeni poziv na Info dan za dodjelu bespovratnih sredstava (“EU4Business”)

U srijedu, 4. septebmra, u 13.30 časova, u prostorijama Poslovnog inkubatora u Trebinju biće održan informativni sastanak povodom objave novog javnog poziva za dodjelu grantova prerađivačima u poljoprivredno – prehrambenoj industriji u okviru projekta “Konkurentnost i inovacije: Lokalne razvojne strategije – “EU4Business”.

Tekst javnog poziva možete pronaći na linku:
https://eu4business.ba/wp-content/uploads/2019/07/Javni-poziv-Prerada-EU4Business-Final.pdf

Projekat Konkurentnost i inovacije: Lokalne razvojne strategije – “EU4Business” je četverogodišnja inicijativa (2018-2022) koja je finansirana primarno od strane Evropske Unije (EU) u okviru Instrumenta za predpristupnu pomoć (IPA) II. Projekat sprovode “Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit” (GIZ), Razvojni program Ujedinjenih Nacija (UNDP) i Međunarodna organizacija rada (ILO). UNDP je odgovoran za provedbu aktivnosti iz oblasti poljoprivrede, prehrane i ruralnog razvoja.

Podsjećamo, projekat “EU4Business” je 29. jula 2019. godine objavio javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru podrške investicijama u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda (prerada i marketing).

Sve informacije kao i potrebni dokumenti za ovaj javni poziv se mogu pronaći na linku: https://eu4business.ba/wpcontent/uploads/2019/07/Javni-poziv-Prerada-EU4Business-Final.pdf

Podijelite vijest