Podržimo Radovana i Borku!

U nedelju, 23. decembra 2012. godine, na program RTRS-a emitovaće se finalna emisija serijala “Naš biznis”, u kojoj učestvuju naši studenti, Radovan Papović i Borka Bejat. Svoje znanje, kreativnost i sposobnost dokazali u prethodnim epizodama, prezentujući svoju ideju za ekološko i komunalno zbrinjavanje plastične (“PET EKO”) ambalaže  i pripreme ambalaže za reciklažu, sa kojom su i ušli u finale.

Prema mišljenju žirija, Borka Bejat i Radovan Papović iz tima “PET – EKO” bili su najbolje pripremljen takmičarski par na svim audicijama ove sezone serijala. Svoju ideju ekološkog i komunalnog zbrinjavanja plastične pet ambalaže i pripremu ambalaže za reciklažu, izložili su sa takvom preciznošću da je žiriju na audiciji ostalo malo toga da pita.

Opština Gacko je od početka imala razumijevanja za ovu inicijativu, pruživši veliku podršku našim studentima stipendistima.

Pošto kandidati koji se bore za nagrade koju daje RTRS i partneri u realizaciji serijala nikad nisu bili izjednačeniji, žiriju će u donošenju odluke pomoći i gledaoci.

Svi oni koji žele da glasaju za naše sugrađane, Radovana i Borku, mogu to učiniti slanjem SMS poruke na broj 091/310-107.

Pošaljite: RTRS _1 na broj 091 /310 -107 i na taj način na putu do pobjede podržimo ove mlade i ambiciozne ljude, u finalu serijala “Naš biznis”.

Cijena poruke je 0,35 KM plus PDV za sva tri mobilna operatera u Bosni i Hercegovini.

Hercegovina da blista!

Podijelite vijest