Počinje Kulturno – sportsko ljeto Gacko 2021.

„Kulturno – sportsko ljeto opštine Gacko“, manifestacija, čiji je inicijator Kabinet načelnika opštine u saradnji sa javnim ustanovama iz oblasti kulture, sporta i turizma, u punom je zamahu priprema i realizacije.

Kao uvod u Trojičindanske svečanosti, otvaranje manifestacije planirano je za subotu (19. jun), na Trgu Save Vladislavića sa počekom u 20 časova.

Kako je ranije istakao načelnik opštine, dr Ognjen Milinković, plan je da se omladini, studentima, ali i svima koji Gacko posjećuju tokom ljeta, u periodu od 19. juna do 19. avgusta, ponudi što kvalitetniji i raznovrsniji sadržaj.

Javne ustanove „Kulturno – sportski centar“ i Turistička organizacija opštine Gacko, obećavaju bogat i sadržajan program, uz veliki broj kulturnih, sportskih i zabavnih aktivnosti.

„Pozivamo sugrađane i goste Gacka da tokom perioda od 19.06. do 19.08. učestvuju, prisustvuju i isprate isplanirane događaje ove ljetne manifestacije i tako budu dio kulturno – sportskog ljeta“, poručuju organizatori ove, po svemu sudeći, novim sadržajima bogate manifestacije.

Podijelite vijest