Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Počelo praznično ukrašavanje grada

U susret božićnim i novogodišnjim praznicima, danas je počela dekoracija gradskih ulica u našoj opštini. Radnici preduzeća „Komus“ na lokaciji kod novog hrama juče su postavili praznični bilbord, a sa ukrašavanjem su nastavili danas uz besplatnu pomoć RJ Elektro – Gacko.

Koristiće se novogodišnji ukrasi od prethodnih godina, sa novim motivima za koje je opština izdvojila dodatna sredstva. Prema riječima zamjenika načelnika opštine Gacko, Radoice Antunovića, za ovu namjenu opština je ove godine izdvojila oko 3 hiljade maraka.

„Iako smo akcenat stavili na važnije infrastrukturne projekte, prvenstveno izgradnju sportske dvorane koja je u toku, dogradnju vodovodnog sistema u Pridvorici, potom izgradnju parkinga u Vidovdanskoj ulici, te asfaltiranje ulica, skromna sredstva smo izdvojili i u ove namjene kako bi za predstojeće praznike naša opština bila u pristojnom prazničnom ruhu. Trudićemo se da svake naredne godine dekoraciju dopunjujemo novim motivima, a sve u skladu sa prioritetima i novčanima sredstvima“, rekao je Antunović, pozivajući i druge privredne subjekte da se pridruže ovom projektu narednih godina.

Deda mraz za logom Opštine Gacko biće postavljen na lokaciji kod novog hrama, kao i stotinu metara novih led lampica koje će ukrasiti stabla na istom lokalitetu.

Podijelite vijest