Opština Gacko: U ponedeljak i utorak potpisivanje ugovora o stipendiranju

Na raspisani Konkurs za dodjelu studentskih stipendija za školsku 2017/2018 godinu, koji je Opština Gacko raspisala 31. 08. 2018. godine  i koji je bio otvoren do 14.09.2018. godine, pristiglo je, ukupno, 227  studentskih zahtjeva. Nakon provjere svih pristiglih zahtjeva, utvrđeno je da od ukupnog broja studenata koji su konkurisali za dodjelu stipendije, 224 studenta ispunjavaju uslove za dobijanje stipendije.

Obavještavaju se studenti koji su ispunili uslove propisane konkursom da će potpisivanje Ugovora o stipendiranju biti upriličeno u ponedeljak i utorak (25. i 26. februara), u periodu od 9 do 15 časova, u sali Skupštine opštine Gacko.

Ugovore o stipendiranju umjesto studenata koji su, eventualno odsutni, mogu potpisati članovi uže porodice, prvenstveno roditelji. Prilikom potpisivanja ugovora potrebno je imati:

  • ličnu kartu roditelja koji potpisuje umjesto studenta
  • kopiju tekućeg žiro računa, odnosno kartice, sa pečatom i potpisom banke kod koje je račun otvoren 
  • SVI STUDENTI KOJI SU PRILIKOM PREDAJE DOKUMENTACIJE ZA PREDHODNI KONKURS ZA DODJELU STIPENDIJA KOJI JE RASPISIVALA OPŠTINA GACKO (ŠKOLSKA 2016/2017), PREDALI KOPIJU TEKUĆEG ŽIRO RAČUNA, U SLUČAJU DA BROJ NISU MIJENJALI, ISTI NE MORAJU DOSTAVLJATI JER SE VEĆ NALAZI U ARHIVI OPŠTINE.

Bez lične karte i dostavljenog žiro računa korisnika stipendije, potpisivanje ugovora neće biti moguće.

U prilogu obavještenja nalazi se PRELIMINARNA RANG LISTA studenata koji su stekli  pravo dobijanja studentske stipendije za školku 2017/2018. godinu, a koje dodjeljuje Opština Gacko. Preliminarna rang lista nalazi se i na Oglasnoj tabli Opštine Gacko.

Za sve eventualne nedoumice ili žalbe studenti se mogu obratiti Odjeljenju za privredu finansije i društvene djelatnosti Opštine Gacko, odnosno Samostalnom stručnom saradniku za društvene djelatnosti i statistiku, Milanu Nikčeviću, kancelarija broj 25, treći sprat, ili na broj 059/472 – 436, lokal 306.

Podijelite vijest