Opština Gacko: Potpisivanje ugovora o stipendiranju u petak i ponedeljak

Obavještavaju se studenti koji su ispunili uslove propisane Konkursom da će potpisivanje ugovora o stipendiranju biti upriličeno u petak, 25. marta (od 14 do 17 časova) i  u ponedeljak,  28. marta (od 10 do 15  časova) u sali Skupštine opštine Gacko.

Ugovore o stipendiranju umjesto studenata mogu potpisati članovi uže porodice, prvenstveno roditelji.

Prilikom potpisivanja ugovora potrebno je imati:

  • Ličnu kartu roditelja, ako roditelj potpisuje umjesto studenta;
  • Kopiju tekućeg žiro računa studenta, odnosno kartice, sa pečatom i potpisom banke kod koje je račun otvoren.
  • Svi studenti koji su prilikom predaje dokumentacije za predhodni konkurs za dodjelu stipendija koji je raspisivala opština Gacko (školska 2019/2020.) predali kopiju tekućeg žiro računa, a ako ga nisu mijenjali, isti ne trebaju donositi jer se već nalazi u našoj arhivi.

Bez lične karte i dostavljenog žiro računa korisnika stipendije potpisivanje ugovora neće biti moguće.

U prilogu je KONAČNA RANG LISTA studenata koji su stekli pravo na dobijanje studentske stipendije za školsku 2021/2022. godinu, a koje dodjeljuje Opština Gacko.

Odluku o utvrđivanju iznosa stipendija, spisak studenata koji nisu ispunili uslove za dobijanje studentske stipendije za akademsku 2021/2022. godinu, spisak učenika koji su sa odličnim uspjehom završili sve razrede srednjoškolskog obrazovanja i koji su na osnovu toga ostvarili pravo na stipendiju možete pogledati OVDJE.

Konačna rang lista i ostali navedeni dokumenti nalazi se i na Oglasnoj tabli Opštine Gacko.

Podijelite vijest