Opština Gacko: Održana Četvrta sjednica Anketnog odbora

Juče je u kabinetu predsjednika skupštine opštine Gacko održana Četvrta sjednica Anketnog odbora.

Pored članova odbora, sjednici su prisustvovali načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković, savjetnik načelnika za strateško planiranje i razvoj Saša Slijepčević i predsjednik SO-e Rajko Papović. Sjednici je prisustvovao Radomir Vuković, nadzorni organ nad izgradnjom sportske dvorane iz Instituta za građevinarstvo Trebinje. Nadzorni organ nad izgradnjom zgrade stare opštine nije prisustvovao sjednici.

Konstantovano je da Odjeljenje za prostorno planiranje i civilnu zaštitu i računovodstvo nisu dostavili tražene podatke o projektima.

Predsjednik odbora, Siniša Šuković, zadužio je nadzorni organ da do petka dostavi procjenu trenutnog obima radova na izgradnji sportske dvorane.

„Ugovor za izgradnju dvorane iznosi 3 miliona i 400 hiljada maraka, ali taj ugovor ne podrazumijeva njen završetak. Ugovor podrazumijeva građevinske radove, razvođenje struje i vode, parket i grijanje. Tribine, oprema, svlačionice i ostalo nije u toj cijeni. Nije uračunato ni uređenje okolnog prostora bez koga nije moguće izvršiti tehnički prijem objekta, tako da će biti potrebno više od 4 miliona maraka da se dvorana završi“, istakao je Šuković.

Kompletan izvještaj Anketnog odbora biće usaglašen na narednom zasjedanju i upućen u skupštinsku proceduru.

Podijelite vijest