Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Omladinska liga: Polovičan uspjeh omladinaca Mladosti u Čitluku

U 9. kolu koje je odigrano u subotu 05. oktobra, omladinci Mladosti su gostovali u Čitluku gdje su se sastali  vršnjacima NK „Brotnjo“.

Selekcija kadeta je bila bolja od domaćina i pobijedila rezultatom 2:1.  U  utakmici juniorskih selekcija,  istakla se ekipa domaćina i pobijedila rezultatom 2:1.

Nakon devet odigranih utakmica, kadeti zauzimaju 11. mjesto na tabeli sa osvojenih 12 bodova, a juniori zauzimaju 6. mjesto na tabeli sa osvojenih 15 bodova.

U 10. kolu koje se igra u nedelju 13. oktobra, omladinci Mladosti su domaćini ekipi NK „Tomislav“ iz Tomislav grada. Susreti počinju u 11:00 sati (kadeti) i 13:00 sati (juniori).

Memorijalni turnir u Trebinju

U subotu je u Trebinju odigran šesti memorijalni turnir u znak sjećanja na Ljubinka Akšama, jednog od najtalentovanijih fudbalera u istoriji trebinjskog fudbala, koji je u oktobru 1996. godine tragično nastradao od udara groma. Na turniru su svoje znanje i umijeće pokazale mlade ekipe FK Leotara iz Trebinja, FK Hercegovca iz Bileće, FK Mladosti iz Gacka  i FK Veleža iz Nevesinja.

Kod 2002. godišta, najbolji su bili fudbaleri bilećkog „Hercegovca“. Drugi je bio „Leotar“ a treći nevesinjski „Velež“. Najbolji igrač u ovoj konkurenciji bio je Andrej Dželetović iz bilećke ekipe.

Kod 2003. godišta, najbolji su bili fudbaleri domaćeg „Leotara“. Drugi je bio „Hercegovac“, a „Mladost“ iz Gacka treća. Najbolji igrač na turniru bio je Miloš Šupić iz „Leotara“.

U okviru sportskog objekta, stadiona FK „Leotar otkrivena je spomen ploča u znak sjećanja na Ljubinka Akšama.

Podijelite vijest