OKK „Gacko“: Zadovoljni prvim dijelom sezone

Proteklog vikenda u okviru Prve lige RS, OKK “Gacko” odigrao je poslednju takmicu u prvom dijelu sezone. Ekipa omladinskog košarkaškog kluba „Gacko“, ovaj dio sezone je završila na sedmom mjestu, sa šest pobjeda i šest poraza.

„Uzimajući u obzir sve probleme koje smo imali od početka sezone, povrede, izostanak igrača zbog opravdanih razloga, zadovoljani smo rezultatom i načinom na koji smo odigrali prvi dio sezone, iako smo mogli imati koju pobjedu više. To govorim zbog činjenice da na pet utakmica nismo igrali kompletni, dva do tri igrača iz startne postave bili su spriječeni da igraju zbog gore navedenih razloga. Moram naglasiti da je naša ekipa sastavljena od momaka iz Gacka i da više od pola ekipe čine juniori koji su uz pet, šest starijih igrača dali puni doprinos kako na treninzima tako i na utakmicama“, istakao je trener, Aleksandar Mastilović.

Na početku sezone, osnovni cilj košarkaša OKK „Gacko“ bio je opstanak u ligi, i za sada možemo reći da su na dobrom putu da to i ostvare, a kako kažu, svaku ukazanu priliku za bolji rezultat će pametno iskoristiti.

Za predstojeće praznike igrači će dobiti desetak dana pauze, a nakon toga kreću sa pripremama za drugi dio sezone koji počinje 02. februara, kada im u goste dolazi ekipa  KK „Rudar“ iz Ugljevika.

OKK „Gacko“ zahvaljuje se svim navijačima na dosadašnjoj podršci, i čestita im dolazeće praznike.

Podijelite vijest