OK “Gacko”: Za prolazak u finale nedostajalo malo sportske sreće

Odbojkaši Gacka proteklog vikenda učestvovali su na finalnom turniru Kupa BiH u Brčkom, i malo im je nedostajalo da naprave podvig i plasiraju se u finale ovog takmičenja. U polufinalu su se sastali sa domaćinom turnira, ekipom Jedinstva, od koje su, nakon sjajne utakmice, poraženi rezultatom 3:2 (po setovima 25:21, 21:25, 25:19, 23:15 i 15:8).

Naši odbojkaši odigrali su izvanrednu utakmicu, ali moglo bi se reći da im je na kraju nedostajalo malo sportske sreće da zaigraju u finalu. Viđena je fantastična odbojka sa dosta preokreta i lijepih poteza, ali na kraju su se ipak radovali domaćini. Aplauzi i čestitke brčanske publike upućene našim momcima, najbolje su pokazali kakvu su igru pružili odbojkaši Gacka.

“Izuzetno smo zadovoljni našom igrom i načinom na koji smo se predstavili u Brčkom. I pored svih problema sa povredama koji nas prate već duže vrijeme, zbili smo redove i sa mnogo motiva ušli u ovaj meč. U trećem setu smo propustili priliku da prelomimo meč u svoju korist, kada smo imali vođstvo i po 6-7 poena razlike, ali ipak nismo uspjeli. Naravno, ostaje veliki žal za propuštenom prilikom, ali smo i zadovoljni onim što smo pružili u ovoj utakmici protiv izuzetne ekipe Jedinstva. Prema riječima predstavnika Saveza, ovo je najbolje odigrana utakmica u istoriji takmičenja”, istakao je kapiten OK “Gacko”, Milan Bošković.

U narednom periodu, OK “Gacko” se okreće plej ofu i duelima protiv ekipe Kaknja. Naši momci upućuju srdačne čestitke odbojkašicama na velikom uspjehu i osvojenom Kupu BiH.

Podijelite vijest