OK “Gacko”: Odbojkaši poraženi u Kaknju

U prvom susretu četvrtfinala plej-ofa Premijer lige BiH, odbojkaši Gacka su poraženi u Kaknju rezultatom 3:0. Iako je konačan rezultat visok, na terenu je bilo veoma neizvjesno.

U prvom setu, ekipa Kaknja je imala prednost od 6 poena, sve do završnice seta kada naši odbojkaši i pored žutog kartona, uspijevaju dobrom igrom da prestignu rivala i povedu 22:21. Međutim, domaćini imaju više sreće i prvi set završavaju rezultatom 25:23.

U drugom setu, odbojkaši Gacka su zaigrali odlično i stekli veliku prednost od 18:9. Međutim, neshvatljivim padom u njihovoj igri i greškama, kao svojim tako i sudijskim, rivalu omogućavaju da dođe do rezultata 22:22. Sudije Kaknju dodjeljuju poen koji je pripadao našim odbojkašima, a potom Gačanima dodjeljuju i crveni karton, tako da Kakanj osvaja poen bez igre i osvaja drugi set.

I početak trećeg seta zabilježen je u znaku sudija, koji dodjeljuje žuti karton našim odbojkašima. I u ovom setu viđena je velika neizvjesnost, sve do završnice seta kada domaći prave seriju i osvajaju set sa 25:22.

Iz kluba pozivaju vjerne navijače da ih podrže u revanš meču, koji je na programu u petak 21. marta u Sportskoj dvorani u Gacku, a eventualna majstorica će se igrati dan kasnije, takođe u Gacku.

Podijelite vijest