Opština Gacko: Održan sastanak sa predsjednicima mjesnih zajednica

U kabinetu predsjednika Skupštine opštine, danas je održan sastanak sa predstavnicima mjesnih zajednica sa područja opštine Gacko. Predsjednici Savjeta mjesnih zajednica dostavili su izvještaje o radu za prošlu godinu sa prijedlogom prioritetnih projekata za naredni period.

Obezbijediti uredno vodosnabdijevanje građana na području čitave opštine, izgradnja i asfaltiranje gradskih i seoskih puteva, uklanjanje divljih deponija i postavljanje kontejnera na prilazima u sela, samo su neki od zaključaka sa današnjeg sastanka.

“Osim što smo komentarisali o temama koje su od vitalnog interesa za stanovnike svih mjesnih zajednica, sastanak je imao za cilj da se pripremi jedna kompletna informacija koja će se naći pred odbornicima na narednom skupštinskom zasjedanju”, rekao je predsjednik Odbora za mjesne zajednice, regionalnu i međunarodnu saradnju, Jovan Kovačević.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Odbora za mjesne zajednice, regionalnu i međunarodnu saradnju i predsjednici Savjeta mjesnih zajednica.

Podijelite vijest