Odličan plasman predstavnika Opštine Gacko na radničkim igrama

U Banji Vrućici kod Teslića završeni su Četvrti sportski susreti radnika Sindikata uprave Republike Srpske, na kojima se takmičilo 388 učesnika iz Republike Srpske.

Radnici su se takmičili u malom fudbalu, košarci, stonom tenisu, kuglanju, pikadu, plivanju, šahu i drugim sportskim aktivnostima, a najbolje rezultate postigla je ekipa Sindikata banjalučke Gradske uprave.

Drugo mjesto zauzela je ekipa Sindikata Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Srpske, a treće mjesto pripalo je Sindikatu opštine Gacko.

Prema riječima predsjednika Sindikata opštine Gacko, Željka Popovića, naša opština je učestvovala u kontinuitetu sve četiri godine, a učešće je uzelo oko 100 radnika. Igre su ostvarile cilj kada je u pitanju druženje uz takmičarski duh i razmjena iskustava sa kolegama iz drugih opština. Održan je radni sastanak sa rukovodstvom sindikata prisutnih opština i sagledavanje situacije po pitanju položaja radnika.

Rezultati:

Kuglanje (muškarci): 6. mjesto;

Pikado (muškarci): 6. mjesto;

Pikado (žene): 2.  mjesto;

Plivanje (muškarci): 6. mjesto;

Plivanje (žene): 3. mjesto;

Streljaštvo (muškarci): 6. mjesto;

Streljaštvo (žene): 4. mjesto;

Basket (žene): 5. mjesto;

Odbojka (mješovita ekipa): 1 mjesto;

Stoni  tenis (mješovita ekipa): 5. mjesto;

Šah (mješovita ekipa): 2. mjesto;

Stoni tenis (žene): 10. mjesto;

Stoni tenis (muškarci): 5.mjesto;

Košarka (muškarci): 3. mjesto;

Mali fudbal (muškarci): 9. mjesto.

Predstavnici opštine Gacko su ostvarili dobre rezultate, ali kako kažu, najbitnije je  druženje,  jačanje prijateljstva, solidarnosti i jedinstva sindikata, što je više od svakog sportskog rezultata.

Podijelite vijest