Najava: Projekcija filmova „Pčelica Maja“ (3D) i „Drakula-Neispričana priča“

JU „Kulturno-sportski centar“ Gacko u saradnji sa „Putujućim 3D kinom“, u utorak 4. novembra prikazuje dva filma.

Posjetioci moći pogledati animirani film „Pčelica Maja“ u 3D tehnologiji i akcioni spektakl „Drakula: Neispričana priča“.

Temini projekcija su u 18:00 i 20:00 sati.

Cijena ulaznice je 4 KM.

Film za najmlađe, „Pčelica Maja 3D“, biće prikazan u 18:00 časova, a sinhronizovan je na srpski jezik. U ovom filmu, mlada pčelica Maja je nestašna i neće da poštuje pravila košnice. Jedno od pravila je i da ne vjeruje osicama koje žive izvan poljane. Kad Kraljevski matični mliječ bude ukraden, ose će biti glavni osumnjičeni, a posumnjaće i da im je Maja pomogla u tome. Niko neće stati u njenu odbranu osim njenog drugara Vilija. Poslije dugog putovanja prepunog avantura do košnice osa, Maja će uspeti da spriječi rat između pčela i osa u posljednjem trenutku i pronađe krivca.

Od 20:00 časova posjetioci će moći pogledati film „Drakula: Neispričana priča“ koji je ovog mjeseca jedan od najgledanijih filmova u američkim kinima. Film “Drakula: Neispričana priča” donosi do sada nepoznatu ljudsku stranu vlaškog princa Vlada III Tepeša, rođenog u Transilvaniji 1431. godine, koji se žrtvovao silama Tame kako bi spasio svoje najbliže, ali i svoj narod. Ljubav prema najbližima, teška pozicija tokom turskih osvajanja te odluka koju je morao donijeti glavne su teme ovog atraktivnog filma sa odličnom glumačkom postavom koji donosi potpuno nove detalje o životu popularnog književnog lika oko kojeg se i danas lome koplja da li je zaista postojao ili je samo plod mašte pisca Brama Stokera.

 

Podijelite vijest