Najava: Projekcija filma “Na mliječnom putu”

U petak, 10. marta, u Domu kulture u Gacku biće prikazano dugo očekivano ostvarenje, film “Na mliječnom putu” scenariste i reditelja, a ovaj put i glavnog glumca Emira Kusturice. Film će biti prikazan u dvije projekcije, i to –  17.00 i 20.00.

Zbog velikog interesovanja, karte su u pretprodaji svakog radnog dana u vremenu od 08.00-15.00 časova, kao i sat vremena prije projekcije filma.

Cijena ulaznice 4 KM.

Film prati priču o životu jednog čovjeka u tri različita životna perioda – u vremenu koje je proveo kao srećni mljekadžija tokom rata, opasnim avanturama i romansi sa voljenom ženom i potonjem monaškom životu, kada se osvrće na burnu prošlost – kako svoju, tako i svoje zemlje.

U filmu su prikazane tri istinite priče koje su sjedinjene u jednu cjelinu – o ženi koja je bježala od oficira međunarodnih snaga u BiH koji je u nju bio zaljubljen, zatim o Srbinu iz Konjica, koji je tjerao ovce u minsko polje da bi ga prešao i treća o čovjeku iz Avganistana, koji je preživio hraneći zmije.

U priči o ljubavnom trouglu i ratnom razaranju devedesetih godina 20. vijeka na ovim prostorima, glavne uloge tumače Emir Kusturica, Monika Beluči, Sloboda Mićalović, Predrag Miki Manojlović.

 

Podijelite vijest