Najava: Počinje obilježavanje Nedjelje djeteta

Danas je u prostorijama Centra za djecu sa posebnim potrebama “Rastimo zajedno” održan sastanak o planovima za obilježavanje manifestacije Nedjelja djeteta, pod sloganom “Dječiji svijet – moj svijet”, koja je ove godine planirana u periodu od 02. do 08 oktobra.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Centra za djecu sa posebnim potrebama “Rastimo zajedno”, JU “Dječiji vrtić” i predstavnici OO Crvenog krsta Gacko.

Dogovoren je sledeći program obilježavanja, koji je podložan promjenama u zavisnosti od vremenskih uslova:

Srijeda, 04.oktobar, sa početkom u 10:30 časova – “Igre bez granica”, koje će se održati u dvorištu Centra za djecu sa posebnim potrebama “Rastimo zajedno”. Realizaciju ove aktivnosti dodatno će pomoći učenici Osnovne i Srednje škole, a koji su volonteri Crvenog krsta i Centra za djecu sa posebnim potrebama.

Četvrtak, 05.oktobar, sa početkom u 10 časova – šetnja kroz grad (sa balonima na kojima će biti ispisane poruke). U toku šetnje, planirana je i posjeta Opštini Gacko i druženje mališana Dječijeg vrtića sa zamjenikom načelnika.

Petak, 06.oktobar, sa počekom u 10 časova – kulturno-umjetnička priredba “Djeca djeci”, u prostorijama Dječijeg vrtića.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane građane naše opštine da podrže ovu manifestaciju i budu dio planiranih aktivnosti.

Podijelite vijest