Načelnik opštine ugostio članice plesnog kluba “We dance”

Načelnik opštine Gacko, Milan Radmilović, juče je u svom kabinetu ugostio članice plesnog kluba “We dance” koje su u naš grad donijele nove medalje sa međunarodnog takmičenja održanog u Beču.

Prema riječima gospodina Radmilovića, Opština Gacko pomaže mlade, talentovane ljude, a iz budžeta se svake godine za sport i kulturu izdvaja oko milion maraka.

„Sama činjenica da su ove mlade djevojke danas ovdje govori da poštujemo, cijenimo i prihvatamo svaku djelatnost djece i omladine iz naše opštine. Drago mi je što je ovaj klub osnovan u Gacku, do sada smo ga finansijski pomagali, a od ove godine će biti uvršten i u redovan budžet“, riječi su načelnika opštine.

Članice kluba kažu da su ih rad i uspjeh doveli do kabineta načelnika, a ovom prilikom su mu uručile poklon i zahvalnicu za nesebičnu podršku, kako moralnu, tako i finansijsku.

U narednom periodu, 20. marta, članovi plesne grupe učestvuju na državnom prvenstvu u Grudama, gdje će se predstaviti sve tri starosne kategorije sa 11 koreografija.

Podijelite vijest