Mladost pregazila Sutjesku rezultatom 4:0

Fudbaleri Mladosti su u 4. kolu ubjedljivo porazili Sutjesku iz Foče na svom terenu, rezultatom 4:0, tako da je hercegovački derbi zasluženo pripao ekipi iz Gacka.

U prvom poluvremenu golova nije bilo, a moglo je da je igrač domaćih Goranović D. iskoristio opravadano dosuđen penal. U toku prvog poluvremena, zabilježene su nekolike polušanse na obje strane.

Fudbaleri Mladosti su u drugom poluvremenu krenuli ofanzivnije, što je rezultiralo golom u 69. minutu, koji je postigao najbolji igrač utakmice, Todorović.

Poslednjih 10. minuta igre bile su kobne za goste iz Foče. Prvo je u 78. minutu Tigran Goranović postigao drugi pogodak za Mladost, a potom su Todorović u 85. i Ćeranić u 90. postavili konačan rezultat utakmice.

Sa ovim bodovima, Mladost se sada nalazi na drugom mjestu prvenstvene tabele.

Mladost je nastupila u sastavu: Guzina, Mrković, N. Sušić, Vico, Andrić,  Goranović T. (od 87. min. Lozo),  Goranović D., Vasiljević (od 72. min. G. Sušić), Komnenić,Todorović (od 87. min.Pušara).

U sledećem 5. kolu koje se igra u nedelju 15. septembra, sa početkom u 16:30 sati, Mladost gostuje u Mrkonjić Gradu, gdje se sastaje sa domaćom Slobodom.

Podijelite vijest