Matursko veče za srednjoškolce u petak

Javna ustanova Srednjoškolski centar „Pero Slijepčević“ Gacko obavještava maturante, njihove roditelje i građane da će se tradicionalno matursko veče održati dana 17.05.2024. godine (petak) u restoranu „Karmen“.

Okupljanje maturanata, profesora i gostiju je u JU SŠC „Pero Slijepčević“ Gacko od 19,00 – 19,30 časova. U 19,30 časova iz škole kreće svečani defile ulicama Solunskih dobrovoljaca i Nemanjinom do Crkve Svete Trojice na izlasku iz grada.

Za bezbjednost maturanata, profesora i gostiju u toku defilea, kao i tokom maturskog slavlja pobrinut će se pripadnici  Policijske stanice Gacko.

Preduzeće „Jugoprevoz“ Gacko će svojim autobusima obaviti prevoz učesnika slavlja, tako maturanti nemaju potrebe da koriste privatne automobile. Stav Nastavničkog vijeća škole i Policijske stanice Gacko je da zbog bezbjednosti svih učesnika u maturskom slavlju treba iskoristiti navedenu mogućnost.

Uz najbolje želje da i ovo matursko veče bude veče prijatnog druženja, zabave i veselja pozivamo građane da izlaskom na ulice pozdrave naše maturante i da im svi zajednički čestitamo uspješan završetak srednjoškolskog obrazovanja i poželimo uspjeh na novim putevima na koje će ih život povesti.

Podijelite vijest