Korak bliže prirodi: U nedjelju nova akcija čišćenja (video)

Akcija uređenja i uklanjanja divljih deponija na području naše opštine se nastavlja, potvrdio je načelnik Opštine Gacko, dr Ognjen Milinković. Ukoliko to vremenski uslovi dozvole, naredna je planirana već ove nedjelje, 9. maja, sa početkom u 10.30 časova.

Kao je istakao, plan je da se do Trojičindana – Krsne slave opštine Gacko, uklone sve deponije duž magistralnih i važnijih putnih pravaca.

“U nedjelju planiramo raditi na uklanjanju smeća duž putnog pravca Korita – Gacko. Plan je da ovakve akcije organizujemo svake nedjelje, dok se sva smetljišta ne uklone, i da Trojičindan proslavimo u što ljepšem ruhu. Prethodne dvije akcije su uspjele, pa pozivam građane da se i ovaj put odazovu i uzmu učešće”, poručio je Milinković.

Svi zainteresovani koji žele da se priključe ovoj akciji, pozivamo da se prijave na broj telefona: 065/945-016 (Saša Topalović). Sa sobom ponijeti odgovarajući alat za rad (grablje, lopate i sl.).

Podsjećamo, inicijator akcije uređenja je Opština Gacko u saradnji sa Crkvenom opštinom, javnim ustanovama i preduzećima, sportskim kolektivima i udruženjima građana.

Kratkim videom koji smo napravili na prošloj akciji, pozivamo vas da nam se pridružite u nedjelju, za ljepši izgled naše opštine.

Podijelite vijest