Kik – boks klub “Tigar”: Bogatiji za dvije zlatne medalje

U subotu, 24. februara na Ilidži je održan Internacionalni „Grand Prix BiH“ – turnir u kik boksu, koji je okupio oko 450 takmičara. Članovi kik – boks kluba “Tigar” Gacko, Milan Babić i Matej Mučibabić osvojili su prva mjesta.

Babić je bio prvi u disciplini lou kik kategorija – 75 kg, savladavši reprezentativca Hrvatske, juniorskog prvaka Evrope i trećeg na seniorskom prvenstvu Evrope u polufinalu, kao i reprezentativca Crne Gore u finalu.

Mučibabić je bio prvi u disciplini kik lajt – 37 kg stariji kadet, iako je po godinama mlađi kadet, savladavši tri protivnika ubjedljivo.

Prema riječima trenera, Veselina Đuričića, takmičenje je bilo izuzetno jako.  “Zadovoljan sam ostvarenim rezultatima i potvrdom da se veliki rad isplati i daje dobre rezultate”, kaže Đuričić i najavljuje Prvenstvo BiH u disciplinama K1 i lajt kontakt koje će se održati 12. maja u Gacku, a u organizaciji kik – boks kluba „Tigar“.

Za naše kik boksere 10. marta  slijedi prvi dio Prvenstva BiH u disciplini ful kontakt, a 16.17. i 18. marta Evropski kup u Beogradu.

 

Podijelite vijest