Izvršena primopredaja dužnosti načelnika opštine Gacko

Danas je u kabinetu načelnika opštine Gacko izvršena primopredaja dužnosti između novoizabranog načelnika Ognjena Milinkovića i dosadašnjeg načelnika Milana Radmilovića.

Radmilović je novoizabranom načelniku poželio puno uspjeha u budućem radu.

“Komisija za primopredaju sačiniće zapisnik koji ćemo potpisati. Danas gospodin Milinković stupa na dužnost i čestitam mu mandat, zasluženo ga je dobio i želim mu puno sreće u radu načelnika opštine, kao i u ličnom životu”, istakao je Radmilović.

Ognjen Milinković se zahvalio aktuelnom načelniku na korektnom dogovoru.

„Danas je samo protokolarni dan i primopredaja dužnosti. Mi smo juče imali sastanak na kome smo se sve dogovorili, a u narednim danima treba još primopredaja da se završi“, zaključio je Milinković.

Na Konstitutivnoj sjednici koja je zakazana u četvrtak, 31. decembara, biće potpisane svečane izjave novoizabranih odbornika. Između ostalog, na ovoj sjednici biće izvršeno imenovanje predsjednika i potpredsjednika skupštine, zamjenika načelnika opštine, sekretara, kao i načelnika opštinskih odjeljenja.

Ognjen Milinković na lokalnim izborima 15. novembra izabran je za novog načelnika opštine Gacko. Na ovu funkciju zvanično je stupio danas, kada mu je prethodnik Milan Radmilović predao dužnost.

Podijelite vijest