Fudbaleri Mladosti krenuli sa radom

Gatački fudbalski prvoligaš je nakon obavljene prozivke krenuo sa radom.

Prvi dio priprema zbog veoma loših vremenskih uslova, obaviće se u Bileći. Stadion Mladosti je prekriven velikim snijegom i ledom tako da će se koristiti teren Hercegovca  u Bileći.

Što se tiče kontrolnih utakmica, one će kao što je i ranije bio slučaj u zimskom periodu biti odigrane sa klubovima iz okruženja. To su ekipe iz Zapadnog dijela Hercegovine: Mostar, Čapljina i Čitluk.

Cilj stručnog štaba, igrača i uprave je jasan, a to je da se obezbijedi opstanak. Zadatak je veoma težak, jer iz lige ispada veliki broj timova. Uprava vjeruje u kvalitet igrača koji je na raspolaganju i vjeruje da će se u sledećem prvenstvu u Gacku igrati prvoligaške utakmice.

Kada je u pitanju igrački kadar, on je doživio manje promjene. U odnosu na jesenji dio sezone klub je ostao bez prvog golmana Vladimira Markovića koji je pojačao Leotar. Član ekipe, zbog ličnih obaveza, više nije ni dugogodišnji štoper Krsto Denda. Što se tiče pojačanja za sada je u klub stigao vezista Miloš Perović iz teslićkog Proletera. Ostali igrači koji su iznijeli prvi dio sezone ostali su u klubu. Iz podmladka je priključeno par talentovanih juniora, tako da će u timu biti spoj mladosti i iskustva.

Podijelite vijest